Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een kwalitatief dak boven uw hoofd?

Dat vindt u bij Renozink, thuis in alle dakwerken in Lille. Een dakbedekking van onberispelijk niveau, waarmee uw huis jarenlang mee gebaat is: wilt u ook uitsluitend het allerbeste voor uw dak? Kies dan voor onze vakmannen en wees verzekerd van een correcte service tegen een eerlijke prijs!

Dakwerken

Een dak boven het hoofd is geen overbodige luxe. In tegendeel: het is een must voor iedere woonst, voor ieder gebouw. Het draagt bij tot uw comfort, behoudt de temperatuur in huis en maakt ook deel uit van de geluidsisolatie van uw huis. Renozink is zich hiervan bewust en voert uw dakwerken in Lille uitsluitend met materialen van topkwaliteit!

Lood en zink

Lood- en zinkwerken in het kader van uw dakwerken in Lille? Geen probleem. Wij voeren alle installaties van dakgoten en afvoerpijpen uit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatiewerken. Bovendien kunt u ook op onze hulp rekenen voor alle herstellingen aan uw bestaand zinkwerk: de ideale totaalservice!

Herstellingen

Een dak krijgt het af en toe zwaar te verduren. Een flinke storm, felle windstoten en nog vele andere weersomstandigheden kunnen het enorm toetakelen. Ook heeft het te lijden onder slijtage naargelang de jaren verstrijken. Renozink staat daarom graag ter uwer beschikking voor al uw dak herstellingen en renovaties!
Specialiteiten

Heeft u dakwerken in Lille voor de boeg? Slechts één adres: Renozink!

Uw dak is van groot belang. Misschien vormt het wel het belangrijkste element van uw huis. Niet alleen draagt het bij tot de bescherming van uw interieur tegen de invloeden van buitenaf, maar ook tot uw persoonlijk comfort. Bovendien is het één ding om een dak boven uw hoofd te hebben, maar iets geheel anders om eentje van topkwaliteit te bekomen. En dat is toch net waarnaar u op zoek bent voor uw woonst? Wel, bij Renozink kunt u terecht voor al uw dakwerken in Lille. Kwaliteit van de hoogste plank in een klantgericht kader!

Renozink beschikt over gediplomeerde medewerkers die zich continue op de hoogste stellen van de allernieuwste ontwikkelingen en technologieën. Uw voordeel? Renovaties, nieuwbouw en herstellingen met de beste producten en materialen die u zich wensen kan. Onze uitgebreide waaier aan diensten bevat zo onder andere: de plaatsing van hellende en platte daken, het leggen van roofing, de controle van verouderde daken, de uitvoering van dringende dakherstellingen, lood- en zinkwerken en natuurlijk algemene dakwerken in Lille.

Kwaliteit is namelijk niet alleen voor u van groot belang, maar ook voor ons. Ongeacht het project in kwestie, we streven steeds het allerbeste na, zodat u zo lang mogelijk van uw dak kunt genieten. Bovendien staat Renozink zelf in voor alle werken en dit tot in de kleinste details, zonder gebruik te maken van onderaannemers. Zo heeft u altijd één rechtstreeks aanspreekpunt, zowel voor, tijdens als na de uw dakwerken in Lille. U ziet: Renozink is dé referentie in omstreken voor alle diensten, waaraan uw dak behoefte heeft.

Renozink: dakwerken in Lille in een klantvriendelijk kader aan een eerlijke

Uw expert in dakwerken in Lille heeft niet alleen een brede waaier aan diensten, bij ons geniet u verder ook van een klantgerichte aanpak. Zo staan we onder meer garant voor een strikte opvolging van de gemaakte afspraken, staan we steeds paraat op het afgesproken tijdstip en beogen we te allen tijde de meest efficiënte en duurzame oplossing tegen een zeer concurrentiële prijs: de ideale combinatie voor zij die kwaliteit nastreven met net dat ietsje meer.

Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een snelle service. Lijdt uw dak bijvoorbeeld aan enkele gebreken ten gevolge van een storm? Geen probleem. Onze medewerkers zorgen voor de opknapbeurt die u broodnodig heeft. Weggewaaide dakpannen, een lekkend dak, gescheurde roofing en ga zo maar verder: we staan altijd voor u klaar met raad en daad om het even wanneer voor al uw dakwerken in Lille.

Bent u dus tot op de dag van vandaag nog steeds op zoek naar een partner in dakwerken in Lille? Dan bent u bij Renozink aan het goede adres. Bij ons bent u verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie, dewelke u een dak garandeert waarvan u nog jarenlang van kunt genieten. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor uw dakwerken in Lille? Contacteer ons dan vandaag nog via het telefoonnummer +32 (0)468 200 667 of via het e-mailadres info@renozink.be. Renozink hoopt u alvast spoedig persoonlijk te mogen ontmoeten!
© 2014-2017 Renozink GCV
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Renozink GCV
Maalderstraat 41
2290 Vorselaar
GSM: +32 468200667
Contacteer ons